Godišnji kalendar

Septembar

Vebinar - „Unapređenje rada Interresorne komisije u JLS“

Stalna konferencija gradova i opština (SKGO) u periodu avgust – septembar 2022. godine organizuje seriju dvodnevnih akreditovanih onlajn obuka za zaposlene u jedinicama lokalne samouprave na temu: „Unapređenje rada Interresorne komisije u JLS“. Sprovođenje obuke realizuje se u okviru projekta „Institucionalna podrška SKGO – treća faza“, koji podržava Vlada Švajcarske, a sprovodi SKGO.

Cilj obuke je jačanje kompetencija članova Interresorne komisije i drugih zaposlenih u JLS koji su zaduženi za planiranje, sprovođenje, finansiranje i praćenje usluga i mera obrazovne, zdravstvene i socijalne podrške deci i učenicima, kao i unapređenje lokalnih  mehanizama za pružanje dodatne podrške deci, učenicima i odraslima.

Obuka će biti realizovana u sledećem terminu:

u ponedeljak i utorak, 5-6. septembra 2022. godine; link za prijavu je: https://us06web.zoom.us/meeting/register/tZcsc-mtqTwjHteXa_DIz7eP0LB0xPcCp8jj.

VIŠE INFORMACIJA

Leskovac - Regionalni skup o etičkom kodeksu funkcionera lokalne samouprave

Stalna konferencija gradova i opština (SKGO) organizuje regionalni skup o etičkom kodeksu funkcionera lokalne samouprave, koji će biti održan 20. septembra 2022. godine u Leskovcu, u sali Skupštine grada (Pana Đukića 9-11), , sa početkom u 11 časova.

Regionalni skup otvoriće predsednik SKGO i gradonačelnik Leskovca dr sci. med. Goran Cvetanović, a ovom prilikom biće predstavljeni:

Prijava učešća se može izvršiti popunjavanjem kratkog obrasca: https://forms.office.com/r/x9VsPDVhwc

Dnevni red_regionalni skup o EK - Leskovac.pdf


Niš - Regionalni skup o etičkom kodeksu funkcionera lokalne samouprave

Stalna konferencija gradova i opština (SKGO) organizuje regionalni  skup o etičkom kodeksu funkcionera lokalne samouprave, koji će biti  održan 21. septembra 2022. godine u Nišu, u sali Skupštine grada  (Nikole Pašića 24), sa početkom u 11 časova.

Regionalni skup otvoriće predsednik Skupštine grada Niša dr Boban Džunić, a ovom prilikom biće predstavljeni:

Prijava učešća se može izvršiti popunjavanjem kratkog obrasca: https://forms.office.com/r/NwH2SQEj7B

Dnevni red_regionalni skup o EK - Leskovac.pdf


Kragujevac - Regionalni skup o etičkom kodeksu funkcionera lokalne samouprave

Stalna konferencija gradova i opština (SKGO) organizuje regionalni skup o etičkom kodeksu funkcionera lokalne samouprave, koji će biti održan 22. septembra 2022. godine u Kragujevcu, u sali Skupštine grada (Trg slobode 3), sa početkom u 11 časova.

Regionalni skup otvoriće predsednik Skupštine grada Niša dr Boban Džunić, a ovom prilikom biće predstavljeni:

Prijava učešća se može izvršiti popunjavanjem kratkog obrasca: https://forms.office.com/r/1cdzdJ3zHy

2022-09-22 regionalni skup o EK - Kragujevac.pdf