Godišnji kalendar

Februar

Novi Sad - Trening "Planiranje projekta, razvoja projektnog predloga i upravljanja projektima u oblasti zaštite životne sredine za službenike lokalnih samouprava“

Program Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP), koji finansira Globalni fond za životnu sredinu (GEF), a izvodi Udruženje za upravljanje projektima Srbija (IPMA Srbija) organizuje trening „Planiranje projekta, razvoja projektnog predloga i upravljanja projektima u oblasti zaštite životne sredine za službenike lokalnih samouprava“. Podršku organizaciji treninga pruža Stalna konferencija gradova i opština (SKGO) kroz program „Podrška lokalnim samoupravama na putu pridruživanja EU - druga faza“, finansiran od strane Vlade Švedske.

Trening se organizuje u dva ciklusa - prvi ciklus će biti održan u periodu od 20. do 22. februara 2019. godine, a drugi ciklus u periodu od 11. do 12. marta 2019. godine, u hotelu  Prezident, Futoška 109, Novi Sad.

Na obuci će biti predstavljene različite metodologije za upravljanje projektima, predstavljene tehnike za pokretanje, izradu projektnog predloga i plana projekta u oblasti zaštite životne sredine, sa posebnim fokusom na finansiranje projekata kroz donacije i druge izvore sredstava.

Za više informacija možete kontaktirati gospođu Janu Pavlović, stručnu saradnicu u Odeljenju za komunalna pitanja i pitanja urbanizma i životne sredine SKGO (tel. +381 7357 909, mob. +381 (0)64 870 33 29, e-pošta: jana.pavlovic@skgo.org).

Dnevni red treninga

Prijavni formular