ladder_ban.jpg
150x100.jpg
klubGO_baner.png
nalas_logo.png

Obuke „Stručno usavršavanje zaposlenih u lokalnoj samoupravi“

 • Štampaj

Stalna konferencija gradova i opština u cilju što boljeg i potpunijeg uspostavljanja funkcije upravljanja ljudskim resursima u lokalnoj samoupravi, u okviru projekta "Upravljanje ljudskim resursima u lokalnoj samoupravi" koji se realizuje u saradnji SKGO, Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave (MDULS) i Saveta Evrope, a uz finansijsku podršku Saveta Evrope i Evropske unije, organizuje dvodnevne regionalne obuke „Stručno usavršavanje zaposlenih u lokalnoj samoupravi".

Raspored obuka:

 • 12-13. oktobar 2017. godine, u Subotici, u hotelu Galerija (sala Moskva na IV spratu), Matije Korvina 17, sa početkom od 10 časova, za sledeće gradove/opštine: Ada, Apatin, Bačka Palanka, Bačka Topola, Čoka, Kanjiža, Kikinda, Mali Iđoš, Nova Crnja, Novi Kneževac, Odžaci, Senta, Sombor, Srbobran i Subotica. Rok za prijavu učešća je 9. oktobar.
 • 17-18. oktobar 2017. godine, u Leskovcu , u Centru za stručno usavršavanje zaposlenih u obrazovanju (Ulica Leskovačkog odreda 6), sa početkom u 10 časova, za sledeće gradove/opštine: Crna Trava, Trgovište, Vranje, Leskovac, Bojnik, Medveđa, Bosilegrad, Surdulica, Vranjska Banja, Vladičin Han, Lebane, Preševo, Vlasotince, Bujanovac. Rok za prijavu učešća je 13. oktobar.
 • 19-20. oktobar 2017. godine, u Nišu , u hotelu New City (Ulica Vožda Karađorđa 12), sa početkom u 10 časova, za sledeće gradove/opštine: Aleksinac, Babušnica, Bela Palanka, Blace, Crveni Krst, Dimitrovgrad, Doljevac, Gadžin Han, Kuršumlija, Medijana, Merošina, Niš, Niška Banja, Palilula (Niš), Pantelej, Prokuplje, Ražanj, Svrljig i Žitorađa. Rok za prijavu učešća je 16. oktobar.
 • 24-25. oktobar 2017. godine, u Vrnjačkoj Banji , u hotelu Aleksandar (Ulica Heroja Čajke 7), sa početkom u 10 časova, za sledeće gradove/opštine: Raška,Ćićevac, Rekovac, Varvarin, Brus, Aleksandrovac, Vrnjačka Banja, Novi Pazar, Tutin, Trstenik, Kraljevo, Kruševac. Rok za prijavu učešća je 20. oktobar.
 • 26-27. oktobar 2017. godine, u Čajetini , u hotelu Olimp (Ulica Miladina Pećinara 1), sa početkom u 10 časova, za sledeće gradove/opštine: Sevojno, Čajetina, Nova Varoš, Arilje, Lučani, Bajina Bašta, Sjenica, Priboj, Požega, Ivanjica, Prijepolje, Užice i Čačak. Rok za prijavu učešća je 23. oktobar. 
 • 7-8. novembar 2017. godine, u Kragujevcu.
 • 9-10. novembar 2017. godine, u Zaječaru.
 • 16-17. novembar 2017. godine, u Beogradu.
 • 21-22. novembra 2017. godine, u Novom Sadu.
 • 23-24. novembar 2017. godine, u Valjevu.

Cilj obuke je da učesnici kroz prezentacije, praktične vežbe i simulacije steknu neophodna znanja i veštine potrebne za preduzimanje neophodnih koraka i aktivnosti za uspostavljanje i razvoj sistema za stručno usavršavanje zaposlenih u lokalnim upravama. Stručno usavršavanje je veoma važan deo procesa upravljanja ljudskim resursima, koji presudno utiče na održivost i kvalitet lokalne administracije, kao i na nivo usluga koje se pružaju građanima. Upravo zato, veoma je važno da službenici u Vašem gradu/opštini koji se bave ljudskim resursima prisustvuju obuci i da na taj način dobijete adekvatnu i sistemsku podršku u procesu uspostavljanja sistema za stručno usavršavanje zaposlenih u lokalnoj samoupravi.

Dvodnevna regionalna obuka „Stručno usavršavanje zaposlenih u lokalnoj samoupravi" namenjena je zaposlenima koji se direktno bave poslovima vezanim za ljudske resurse i kadrovska pitanja (načelnici opštinskih/gradskih uprava, službenici koji se bave upravljanjem ljudskim resursima u lokalnoj upravi i kadrovskim pitanjima, kao i članovi Mreže SKGO za upravljanje ljudskim resursima).

Svi troškovi učešća na obuci, izuzev troškova prevoza i smeštaja učesnika, biće pokriveni iz projektnih sredstava.

Prijavni formular potrebno je dostaviti faksom na broj 3221 215 ili putem elektronske pošte na adresu nina.nikolic@skgo.org . Broj učesnika je ograničen.

Za dodatne informacije kontakti osoba je Ninu Nikolić, koordinatorka Centra za obuku SKGO, putem telefona 011/3223 446 ili putem elektronske pošte na navedenu adresu.

Nazad