ladder_ban.jpg
150x100.jpg
klubGO_baner.png
nalas_logo.png

45. skupština SKGO u Beogradu 12. decembra

  • Štampaj

Zasedanje 45. skupštine Stalne konferencije gradova i opština biće održano 12. decembra 2017. godine u beogradskom "Sava centru", sa početkom u 10 časova.

Osim delegacija gradova i opština u Republici Srbiji, na Skupštini će učestvovati i najviši predstavnici državnih organa, vladinih i nevladinih organizacija i institucija, međunarodnih organizacija, diplomatskog kora, donatorskih institucija i drugih partnerskih organizacija i programa, a osnovna tema skupa biće „Strateški razvoj lokalne samouprave".

Tokom zasedanja Skupštine biće obavljeno i svečano potpisivanje sporazuma u okviru tri projekta i to: Sporazuma o sprovođenju paketa podrške za unapređenje naplate poreza na imovinu u JLS u okviru projekta „Opštinski ekonomski razvoj - faza dva" koji sprovodi IMG a finansira SDC, Sporazuma o podršci gradovima i opštinama za programsko budžetiranje i strateško planiranje u okviru programa „Exchange 5", koji se sprovodi u saradnji MDULS, MFIN i SKGO uz finansijsku podršku EU i Sporazuma o sprovođenju opštinskih projekata u okviru GIZ i SKGO projekta "Inicijativa za inkluziju".

U skladu sa Statutom SKGO, na Skupštini će biti održani redovni izbori za organe SKGO i razmatrani dokumenti od značaja za rad organizacije u narednom periodu.

PREDLOG AGENDE SKUPA

Nazad