Vesti

e-Pitanje - novi SKGO servis za gradove i opštine

U cilju jednostavnijeg i efikasnijeg pružanja odgovora na pitanja koja dolaze iz lokalnih uprava, a koja su vezana za funkcionisanje lokalne samouprave u različitim oblastima i/ ili primenu nadležnosti i poslova lokalnih vlasti u Srbiji, SKGO nastavlja da unapređuje svoju uslugu savetodavne podrške radu gradova i opština.

Pokrenut je novi online servis „e-Pitanje“ koji je dostupan za sve gradove i opštine u Republici Srbiji i nalazi se na portalu SKGO, u okviru Internet stranice Baza pitanja i odgovora.  

Korišćenje servisa „e-Pitanje“ je lako, brzo i jednostavno. Posetite stranicu http://www.skgo.org/postavi-pitanje i postavite pitanje. Odgovori na postavljena pitanja koja su od značaja i za druge gradove i opštine u Republici Srbiji, naći će se u Bazi pitanja i odgovora.

Bazu pitanja i odgovora možete pretraživati preko pojma koje se pojavljuje u određenom pitanju (odnosno odgovoru) ili  preko tematskih oblasti, odnosno podtema, koje čine delove nadležnosti lokalne samouprave u Republici Srbiji.

Pozivamo zaposlene u gradovima, opštinama i gradskim opštinama da aktivno koriste ovaj servis SKGO.

Servis „e- Pitanje“ je pokrenut i realizuje se u okviru projekta „Institucionalna podrška SKGO – treća faza“, koji podržava Vlada Švajcarske.

"Postavite e-Pitanje, saznajte odgovor i podelite znanje".