Vesti

Vebinar „Sistemi koji nisu stali. Iskustva u prevenciji i suzbijanju korona virusa među zaposlenima“

Društvo za KGH Srbije organizuje besplatan vebinar na temu „Sistemi koji nisu stali. Iskustva u prevenciji i suzbijanju korona virusa među zaposlenima“, koji će biti održan u četvrtak 18. juna 2020, sa početkom u 10.00 časova.

Predavači su prof. dr Petar Bulat, prorektor za nastavu Univerziteta u Beogradu, Bojan Bogdanović, Principal Fund Manager, Renewable District Energy, Evropska banka za obnovu i razvoj, Dejana Soldo, Soko inženjering, dr sci. med. Stefan Mandić-Rajčević, naučni saradnik, saradnik u nastavi Škola javnog zdravlja i menadžmenta u zdravstvenoj zaštiti, Institut za socijalnu medicinu, Medicinski fakultet, Univerzitet u Beogradu i Odeljenje nauka o zdravlju, bolnica Santi Paolo e Carlo, Univerzitet u Milanu, Italija.

Vebinar je besplatan za učesnike, a predavači imaju veliko znanje i praktično iskustvo u oblasti medicine, energetike, projektovanja, izvođenja i održavanja objekata posebne namene.

Nakon vebinara, svi učesnici dobiće elektronsku verziju priručnika „Bezbedan povratak na radno mesto“, koji je dr Stefan Mandić-Rajčević pripremio na osnovu zvaničnih preporuka Vlade Velike Britanije.

Prijava-vebinara-Sistemi-koji-nisu-stali.pdf

Više informacija: http://kgh-drustvo.rs/index.php/sr-rs/vebinari/45-vebinari/427-vebinar-sistemi