Vesti

Vebinar „Upravljanje javnom svojinom u JLS“

Stalna konferencija gradova i opština (SKGO) u okviru Programa Exchange 5 organizuje akreditovanu onlajn obuku (vebinar) „Upravljanje javnom svojinom u JLS“.

Vebinar će biti održan 14. i 15. septembra 2020. godine, sa početkom od 11 časova putem platforme ZOOM.

Učešće na obuci predviđeno je za zaposlene u jedinicama lokalne samouprave koji do sada nisu imali priliku da učestvuju na prethodnim obukama koje su u okviru ovog ciklusa održane u Subotici, Novom Sadu, Kragujevcu, Predejanu, Nišu i na Zlatiboru. Zaposleni iz jedinica lokalnih samouprava koji su učestvovali na prethodnim obukama na ovu temu uskoro bi trebalo da dobiju sertifikate na navedene mejl adrese.

Poziv se odnosi kako na zaposlene u organima JLS, tako i na sve zaposlene u javnim preduzećima, ustanovama, društvima kapitala i drugim institucijama čiji je osnivač JLS.

Imajući u vidu da se radi o akreditovanoj dvodnevnoj obuci, svi učesnici će imati mogućnost da na kraju drugog dana vebinara polažu test, a učesnici koji uspešno prođu testiranje stiču pravo na sertifikat o uspešno završenoj obuci.

Nakon slanja prijavnog formulara, prijavljeni učesnici će prema unapred utvrđenom rasporedu dobiti link za registraciju na ZOOM platformu kao i detaljno uputstvo o korišćenju.

Rok za slanje popunjenog prijavnog formulara je najkasnije do ponedeljka 7. septembra na mejl adresu: marko.tesic@skgo.org

Kontakt osoba za sve informacije je Marko Tešić, savetnik za javnu svojinu elektronskim putem na navedenu adresu.

Poziv za vebinar.pdf

Agenda vebinar Upravljanje javnom svojinom u JLS.docx

Prijavni formular vebinar SKGO.doc