Vesti

Radionica o reformi održavanja zgrada u etažnom vlasništvu

Stalna konferencija gradova i opština započela je aktivnosti na izradi platforme za reformu oblasti održavanja zgrada u etažnom vlasništvu. U okviru ovih aktivnosti, SKGO organizuje radionicu o reformi održavanja zgrada u etažnom vlasništvu u četvrtak, 30. avgusta, sa početkom u 11.00 časova u prostorijama SKGO (Makedonska 22, 11. sprat). Radionica se organizuje uz podršku projekta švajcarske vlade - Institucionalna podrška SKGO, SDC.

Cilj radionice je predstavljanje aktivnosti SKGO na izradi pomenute platforme, kao i predstavljanje primera dobre prakse reforme - preduzeća za održavanje stambenog fonda iz Ljubljane, Slovenija (SPL dd). Gost radionice biće gospodin Frank Props (Slovenija) koji će predstaviti hronologiju reforme oblasti održavanja stambenih zgrada u Sloveniji u prethodne dve decenije.

Pozivamo predstavnike resornih ministarstava, gradova  i opština, javnih preduzeća za održavanje stambenih zgrada, skupština stambenih zgrada i drugih institucija zainteresovanih za reformu održavanja zgrada u etažnom vlasništvu da prisustvuju ovom skupu.

Molimo vas da potvrdite učešće najkasnije do 27. avgusta 2012. godine na e-mail adresu: klara.danilovic@skgo.org

Dnevni red radionice >>>