Vesti

Seminari: Odnosi sa javnošću i evropske integracije

U okviru projekta “Priprema lokalnih vlasti u Srbiji za proces evropskih integracija” koji SKGO sprovodi u saradnji sa partnerima iz Austrije i Letonije, jedna od predviđenih aktivnosti je i organizacija četiri jednodnevna seminara namenjena zaposlenim u opštinskim i gradskim administracijama koji se bave odnosima sa javnošću.

S obzirom na to da lokalne vlasti predstavljaju nivo koji je najbliži građanima, one svakako imaju ključnu ulogu u predstavljanju vrednosti tekovina Evropske unije i procesa evropskih integracije samim građanima. Kako bi mogli što bolje da obave taj zadatak, gradski i opštinski PR službenici bi trebalo da se što bolje upoznaju sa temom Evropske unije, kao i prednostima koje bi proizašle iz pristupanja Srbije porodici evropskih naroda. Upravo iz tih razloga se za njih i organizuju ovi jednodnevni seminari koji bi za cilj imali sledeće:

  • unapređenje znanje o EU i procesu integracija
  • kvalitetno predstavljanje vrednosti EU i prednosti članstva u Evropi građanima.

Seminari će biti održani 30. aprila u Beogradu, 7. maja u Novom Sadu, 18. maja u Nišu i 19. maja 2009. godine u Kragujevcu.

Za sva dodatna pitanja, budite slobodni da se obratite Jani Jelić, putem elektronske pošte jana.jelic@skgo.org, ili telefonom na broj 011/3223-446.