Vesti

Kako poslovati sa Japanom – iskustva i perspektive

Centar za studije Azije i Dalekog istoka organizuje 30. oktobra 2012. godine, u 10.00 časova, skup na temu „Kako poslovati sa Japanom - iskustva i perspektive".

Na skupu će govoriti ambasador Japana Tošio Cunozaki, predstavnici Ekonomskog odeljenja Ambasade Japana i menadžeri svih japanskih firmi koje posluju u Srbiji.

Uvaženi učesnici sa japanske strane su i izvor informacija za sve eventualne buduće japanske investitore i poslovne ljude koji razmišljaju o trgovinskoj, turističkoj, investicionoj ili drugoj vrsti privredne saradnje sa našom zemljom. Zbog toga je važno organizovati redovne susrete u cilju predstavljanja ideja, namera, proizvoda ili prezentacije pripremljenih projekata za različite vrste proizvodne saradnje ili predstavljanja investicionih potencijala gradova i opština. Dragoceno je čuti iskustva onih naših sredina ili kompanija koje su u tome već uspele.

Rok za prijavu je do 20. oktobra 2012. godine.

Prijavu na skup možete proslediti Prof. dr Dragani Mitrović, Centar za studije Azije i Dalekog istoka, 064 199 22 37, dragana.mitrovic@fpn.bg.ac.rs.