Vesti

TREĆI JAVNI POZIV - Predlaganje kandidata za članove Komisija za imenovanja JLS

Na osnovu Pravilnika o načinu utvrđivanja  predloga kandidata i predlaganja člana komisije za imenovanja jedinice lokalne samouprave na predlog Stalne konferencije gradova i opština - Saveza gradova i opština Srbije, objavljuje se treći javni poziv za predlaganje kandidata za članove komisija za imenovanja jedinica lokalne samouprave. Molimo članice SKGO (gradovi, opštine i gradske opštine), da od objavljivanja javnog poziva u roku od 15 dana (do 4. aprila) dostave svoje predloge kandidata za komisiju za imenovanje jedinica lokalne samouprave, radi utvrđivanja konačne Liste kandidata. U prilogu ovog obaveštenja možete preuzeti sledeća dokumenta koja su Vam neophodna za predlaganje kandidata za članove komisija za imenovanje JLS:

  1. Treći javni poziv za predlaganje kandidata za članove komisija za imenovanja JLS >>>
  2. Pravilnik o načinu utvrđivanja  predloga kandidata i predlaganja člana komisije za imenovanja JLS na predlog SKGO >>>
  3. Predlog kandidata za člana komisije za imenovanja JLS (Prilog 1) >>>
  4. Informacija koja se odnosi na imenovanje člana komisije za imenovanja JLS (Prilog 2)  >>>
  5. Zahtev za dobijanje predloga SKGO za imenovanje jednog clana Komisije za imenovanja JLS (Prilog 3) >>>

Prilikom predlaganja kandidata, svaka članica SKGO može predložiti i više od jednog kandidata, i u tom slučaju obrazac Predlog kandidata (Prilog 1) popunjava za svakog kandidata posebno, dok je Informacija (Prilog 2) potrebna u samo jednom primerku.