Vesti

Seminar “Primena novog Zakona o javnim preduzećima”

Imajući u vidu veliko interesovanje gradova i opština članica SKGO, Stalna konferencija gradova i opština organizuje seminar na temu "Primena novog Zakona o javnim preduzecima", koji će biti održan 22. februara 2013. godine, u Sava centru, u Beogradu, sa početkom u 10.00 casova.

Pitanja koja će biti razmatrana na seminaru, odnose se na predstavljanje osnovnih smernica u primeni novog Zakona o JP, usklađivanje osnivačkih akata sa novim Zakonom o JP i izradu Modela statuta u skladu sa ovim Zakonom.

Pored kolega načelnika uprava i predstavnika Ministarstva privrede i finansija, učešće na skupu najavili su i predstavnici Narodne skupštine Republike Srbije, Agencije za privredne registre, pravnog fakulteta Union i Poslovnog udruženja komunalnih preduzeća KOMDEL.

Obzirom da za ovaj skup nismo bili u mogućnosti da obezbedimo finansijsku podršku nekog od projekata koje sprovodi SKGO, predvideli smo kotizaciju u simboličnom iznosu, koja će pokriti osnovne troškove organizacije i održavanja seminara.

U nastavku se nalazi Predlog agende seminara kao i Prijavni formular sa informacijom o visini i načinu uplate kotizacije.

Prijavu učešća možete izvršiti elektronskim putem na darko.drndic@skgo.org ili putem fax-a na broj: 011 3220566. Krajnji rok za prijavu i uplatu kotizacije je sreda 20. februar.

Dnevni red >>>
Prijavni formular >>>