Vesti

Godišnja konferencija Mreže instituta i škola za javnu upravu u srednjoj i istočnoj Evropi - NISPAcee

U Beogradu od 16. do 18. maja 2013. godine biće održana 21. godišnja konferencija Mreže instituta i škola za javnu upravu u srednjoj i istočnoj Evropi (NISPAcee - Network of Institutes and Schools of Public Administration in Central and Eastern Europe). Konferencija je osmišljena tako da stručnjaci razmenjuju nove ideje, osveže praksu i da se povežu sa drugim učesnicima i novim kolegama.

Konferencija će biti održana na Fakultetu organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu (Ulica - Jove Ilića 154), a tema je „Regionalizacija i međuregionalna saradnja". 

Na ovogodišnjoj konferenciji biće organizovan nacionalni panel koji će se baviti reformama javne uprave u Srbiji i rad više radnih grupa (na engleskom jeziku) koje čine istraživači i stručnjaci koji ispituju određenu temu vezanu za javnu upravu ili javnu politiku kao što su: lokalna samouprava; e-uprava; javna služba; reforma javne uprave; javne finansije i upravljanje javnim finansijama; analize javne politike, itd.

Rok za prijavljivanje učešća na konferenciji je 31. mart 2013. godine.

Detaljnije informacije o konferenciji i načinu prijavljivanja mogu se pročitati na sledećoj internet adresi: http://www.nispa.org/conference2013