Vesti

Održana sednica Nadzornog odbora SKGO

Sednica Nadzornog odbora Stalne konferencije gradova i opština, održana je 2. jula 2013. godine, sa sledećim dnevnim redom:

  1. Finansijski izveštaj za 2012. godinu
  2. Predlog Finansijskog plana za 2013. godinu
  3. Nacrt izveštaja Nadzornog odbora o materijalno-finansijskom poslovanju SKGO
  4. Pitanja i predlozi.

Sednicom je predsedavao Stanko Terzić, gradonačelnik Valjeva, dok su u svojstvu članova Nadzornog odbora sastanku prisustvovali: Goran Vuković, predsednik opštine Ruma; Nebojša Stojanović, predsednik opštine Vlasotince, Miroslav Čučković, predsednik gradske opštine Obrenovac i Mihalj Njilaš, predsednik opštine Kanjiža. 

Članovi Nadzornog odbora usvojili su sve tačke dnevnog reda, uz zaključak da je materijalno-tehničko poslovanje SKGO tokom 2012. godine vođeno u skladu sa pozitivno-pravnim propisima, i da je organizacija zadržala visok nivo upravljanja sistemom finansijskog poslovanja i izveštavanja koji odgovara najvišim međunarodnim standardima revizije. Ocenjeno je da je Finansijski plan za 2013. godinu sačinjen u skladu sa važećim zakonskim propisima, odlukama nadležnih organa SKGO i preuzetim obavezama po ugovorima za realizaciju programa i projekata, kao i Strateškim programskim dokumentima SKGO za 2013. godinu.

Izveštaj Nadzornog odbora za 2012. godinu >>>