Vesti

Petnaesta sednica Predsedništva SKGO

Petnaesta sednica Predsedništva SKGO biće održana u ponedeljak, 8. jula 2013. godine u sedištu SKGO, Beograd, Makedonska 22/8, sa početkom u 12.00 časova.

Za sednicu se predlaže sledeći Dnevni red:

  1. Usvajanje zapisnika 9-14. sednice Predsedništva SKGO.
  2. Usvajanje Izveštaja generalnog sekretara o radu SKGO u periodu od 07. februara 2013. godine do 07. jula 2013. godine.
  3. Rasprava o Nacrtu zakona o zaposlenima u autonomnim pokrajinama i jedinicama lokalne samouprave.
  4. Učešće SKGO kao predstavnika lokalnih vlasti u Srbiji u pregovorima o pristupanju Republike Srbije EU i u procesu programiranja EU razvojne pomoći za Srbiju:

              4.1. Inicijativa državnim organima Republike Srbije za uključivanje predstavnika SKGO u rad                     Koordinacionog mehanizma za pregovore o pristupanju Srbije EU.

              4.2. Zaključci konferencije „Programiranje EU razvojne pomoći - uloga lokalne samouprave"

         5.  Informacija o pripremama za 41. skupštinu SKGO.

         6. Razmatranje Izveštaja nadzornog odbora SKGO
             6.1. Razmatranje i usvajanje Finansijskog izveštaja SKGO za 2012. godinu, sa Predlogom   odluke o raspodeli viška prihoda nad rashodima.
             6.2. Razmatranje i usvajanje Finansijskog plana SKGO za 2013. godinu, sa Predlogom odluke o usvajanju Finansijskog plana za 2013. godinu.

         7. Predstavljanje novih servisa i telefonske aplikacije za elektronske sednice Predsedništva   SKGO.

         8. Inicijativa i Predlog odluke o zameni člana Komisije za finansiranje lokalne samouprave.

         9. Informacija o razrešenju Irine Slavković i postavljenju Ivana Milivojevića na mesto pomoćnika generalnog sekretara SKGO za usluge članstvu.

Za dodatne informacije možete se obratiti Ružici Aranđelovac Ilić, telefonom na 011/3223-446 ili elektronskim putem na ruzica.arandjelovic.ilic@skgo.org .