Vesti

XVII sednica Predsedništva SKGO

Stalna konferencija gradova i opština - Savez gradova i opština Srbije (SKGO) u sredu, 2. oktobra 2013. godine u Zrenjaninu. organizuje XVII sednicu Predsedništva. Sednica će biti održana u prostorijama Skupštine grada Zrenjanina, ulica Trg slobode 10, sa početkom u 12 časova.

Na ovoj sednici biće razmatrane teme vezane za uticaj ekonomske i fiskalne politike Vlade Republike Srbije na jedinice lokalne samouprave. Predsedništvo će takođe razmatrati i tok priprema za 41. izbornu Skupštinu Stalne konferencije gradova i opština - Saveza gradova i opština Srbije, koja će biti održana 11. decembra 2013. godine, u Beogradu i na kojoj će svečano biti obeleženo 60. godina postojanja i rada SKGO.

Pozivi za učestvovanje na sednici upućeni su Igoru Miroviću, ministru za regionalni razvoj i lokalnu samoupravu, Saši Raduloviću, ministru privrede i Lazaru Krstiću, ministru finansija.

Za dodatne informacije možete se obratiti sekretarki Predsedništva SKGO Ružici Aranđelović Ilić, telefonom na 011/3223-446 ili elektronskim putem na ruzica.arandjelovic.ilic@skgo.org .