Vesti

Konferencija "Prekogranična saradnja kao buduća strategija za ekonomiju i politiku"

Konferencija "Prekogranična saradnja kao buduća strategija za ekonomiju i politiku"

Deveta konferencija evropskih regiona i gradova na temu "Prekogranična saradnja kao buduća strategija za ekonomiju i politiku" biće održana u periodu 13-15. oktobar, u organizaciji Instituta za evropske regione iz Salcburga, a pod pokroviteljstvom Komiteta regiona EU, Evropske komisije, Saveznog Ministarstva finansija Austrije, Ministarstva evropskih i spoljnih poslova Austrije, Ministarstva nauke i istraživanja Austrije, Ministarstva za privredu, porodicu i mlade Austrije, okruga Burgenland u Austriji, kao i brojnih sponzora.

Prvi deo konferencije se održava u periodu 13-14.10. 2013. u gradu Pamhagen (Austrija), a drugi deo konferencije se održava 15.10. 2013. godine u Soprunu (Mađarska).

Radni jezik konferencije je engleski i nemački (obezbeđen prevod na hrvatski jezik). Učešće za predstavnike lokalne samouprave na samoj konferenciji je besplatno, ali učesnici sami snose troškove puta i smeštaja.

Ovde možete preuzeti Program konferencije sa praktičnim informacijama o hotelskom smeštaju i mapom, kao i Registracioni formular koji možete poslati na fax ili e-mail navedene u samom formularu.

Za sve dodatne informacije, molimo vas da kontaktirate osobu za logistiku i informacije u Institutu evropskih regiona: Samra Rahmanović, samra.rahmanovic@institut-ire.eu, Tel: +43 676 60 66 255.

Takođe vas molimo da informacije o vašem učešću dostavite i SKGO na sledeću e-mail adresu: aleksandra.milic@skgo.org.