Vesti

Sastanak Mreže načelnika uprava gradova, opština i gradskih opština

Treći sastanak Mreže načelnika uprava gradova i opština i uprava gradskih opština, biće održan 20.11.2013. godine sa početkom u 11 časova, u Beogradu, u Centru Sava (ul. Milentija Popovića 9, sala 3/0).


SKGO nastavlja rad na unapređenju i razvijanju mreže načelnika uprava kroz otvaranje novih tema, razmenu iskustava i rešavanje pojedinih problema u radu uprava. Pored predviđenih tema, ostavljen je prostor i za pokretanje diskusije o temama od značaja za rad lokalne samouprave, a koje nisu predviđene dnevnim redom, naravno, preduslov je da za temu postoji veće interesovanje gradova i opština i da je ona sistemskog karaktera. Ukoliko postoji dodatni predlog prosledite ga najkasnije do 15. novembra elektronskim putem na marko.tomasevic@skgo.org , kako bi se na odgovarajući način pripremili za predstojeći sastanak.


Za dodatna pitanja možete se obratiti Marku Tomaševiću, sekretaru Odbora SKGO za sistem lokalne samouprave, a učešće na sastanku potrebno je potvrditi do ponedeljka, 18. novembra 2013. godine, elektronskim putem na marko.tomasevic@skgo.org ili telefonom na 011/3223446.


 Dnevni red >>>