Vesti

Zdravlje u svim politikama - uloga lokalnih saveta za zdravlje

Stalna konferencija gradova i opština, pod pokroviteljstvom Svetske zdravstvene organizacije i u saradnji sa Ministarstvom zdravlja, organizuje okrugli sto na temu: „Zdravlje u svim politikama - uloga lokalnih saveta za zdravlje". Prvi sastanak lokalnih saveta za zdravlje, biće održan u ponedeljak, 23. decembra 2013. sa početkom u 11.00 časova, u hotelu „Zira" (Ruzveltova 32), u Beogradu.

Na sastanaku će biti postavljeni temelji budućeg rada mreže lokalnih saveta za zdravlje Srbije u oblasti javnog zdravlja. Imajući u vidu važnost teme, pozivamo predstavnike lokalnih saveta za zdravlje gradova i opština da prisustvuju i svojim učešćem doprinesu boljem utemeljenju podrške koju svi akteri treba da daju lokalnim savetima za zdravlje.

Broj mesta je ograničen, Zbog vremenskog i tehničkih ograničenja, molimo Vas da svoje prisustvo obavezno potvrdite elektronskom poštom Jasmini Tanasić do srede, 18. decembra 2013.

Za sve dodatne informacije obratite se telefonom na broj 011/3223-446, ili putem elektronske pošte: jasmina.tanasic@skgo.org .

Dnevni red >>>