Vesti

Prijava za odbore SKGO

Stalna konferencija gradova i opština - Savez gradova i opština Srbije, na 41. skupštini održanoj 11. decembra 2013. godine, izabrala je predsednike 8 resornih odbora SKGO.

Shodno Odluci o broju, delokrugu i funkcionisanju odbora SKGO članove odbora imenuje Predsedništvo, te  je radi konstituisanja odbora na prvoj sednici Predsedništva u 2014. godini, neophodno da istaknete kandidaturu Vašeg grada/opštine, na taj način što ćete na formularu koji se nalazi u prilogu ovog mail-a zaokružiti redni broj odbora, te upisati ime lica koje predlažete za predstavnika Vašeg grada/opštine, kao i kontakt podatke i druge neophodne informacije o predloženom licu. Popunjeni formular mora sadržati i pečat i potpis ovlašćenog lica.

Kandidaturu možete podneti za najviše četiri odbora od sledećih osam resornih odbora:

  1. Odbor za sistemska pitanja i upravu
  2. Odbor za finansije i javnu imovinu
  3. Odbor za ekonomski razvoj
  4. Odbor za urbanizam, izgradnju i stanovanje
  5. Odbor za komunalne delatnosti i energetiku
  6. Odbor za životnu sredinu i vanredne situacije
  7. Odbor za zdravlje i socijalnu politiku
  8. Odbor za obrazovanje, kulturu, omladinu i sport

Molim vas da kandidature dostavite najkasnije do ponedeljka, 27. januara  2014. godine faksom na broj 011/3221-215, elektronskom poštom na adresu: secretariat@skgo.org (skenirani formular) ili poštom na adresu: Stalna konferencija gradova i opština - Savez gradova i opština Srbije, Makedonska 22/8, 11 000 Beograd.

Za sva dodatna pitanja i informacije u vezi sa podnošenjem kandidatura, možete se obratiti Ružici Aranđelović Ilić, sekretaru Predsedništva SKGO na sledeće telefone; 011/3223 446 ili 064/8703303 ili elektronskim putem na adresu: ruzica.arandjelovic.ilic@skgo.org .

Prilozi:
Poziv za kandidovanje za članstvo u odborima SKGO
Prijavni formular
Odluka o broju, delokrugu i funkcionisanju odbora SKGO