Vesti

Okrugli sto “Osnivanje poslovnih saveta“

Stalna konferencija gradova i opština - Savez gradova i opština Srbije, ima zadovoljstvo da Vas obavesti da je u okviru projekta „Podrška lokalnim samoupravama u Srbiji u procesu evropskih integracija", koji finansira Kraljevina Švedska, planiran okrugli sto na temu: "Osnivanje poslovnih saveta". Okrugli sto će se održati 14. maja 2014. godine u konferencijskoj sali SKGO sa početkom u 12 časova.

Ideja okruglog stola jeste da se nakon održanih obuka na temu saradnje javnog i privrednog sektora kroz poslovne savete sumiraju rezultati istih i da se sa izabranim gradovima i opštinama (Niš, Zrenjanin, Vrbas, Topola i Gornji Milanovac) koji će tokom narednog perioda dobiti podršku u uspostavljanju ili unapređenju rada postojećih poslovnih saveta, prodiskutuju svi aspekti rada poslovnog saveta na lokalnom nivou.

Na okruglom stolu bismo želili da sagledamo sve kritične tačke/izazove, razgovaramo o predlozima i mogućim rešenjima, i na taj način definišemo aktivnosti i načine realizacije, te obezbedimo punu posvećenost razvijanju ovakvog mehanizma.

U radu okruglog stola učestvovaće Katarina Lija, nagrađena za najuspešniju predsednicu švedske opštine u oblasti razvoja, a pored nje, značajnu podršku imaćemo i od predstavnika projekta Održivog lokalnog razvoja koji finansira američka Agencija za međunarodni razvoj.

Za sva dodatna pitanja možete se obratiti Slađani Grujić, sekretarki Odbora SKGO za ekonomski razvoj, putem telefona 011 3223 446, mob. tel. 064/870 33 46, ili putem elektronske pošte: sladjana.grujic@skgo.org .

Dnevni red >>>