Vesti

Otvoreni SKGO i računi Vlade Republike Srbije za pomoć ugroženima

POSEBAN DEVIZNI RAČUN SKGO ZA DONACIJE:

  • Broj računa je sledeći:

Komercijalna banka ad Beograd
 DEV: RS35205007080004025428

  • U prilogu ćete naći uputstva za plaćanje u stranoj valuti. Za bilo koji upit u vezi plaćanja, molimo Vas da kontaktirate gospođu Tanju Cvetkov, finansijsku menadžerku SKGO (E-mail:tanja.cvetkov@skgo.org , tel,: 064 870 33 07)
  • Kako bismo imali pravni osnov za isplatu humanitarne finansijske pomoći, moramo potpisati Ugovor o finansijskoj donaciji u cilju pomoći srpskim lokalnim vlastima za ublažavanje posledica od poplava u Srbiji u maju 2014. između SKGO i potencijalnog donatora, koji takođe prilažemo. Ukoliko neko od donatora ima neke predloge ili posebne zahteve u pogledu sadržaja ugovora, molimo vas da nam se obratite i mi ćemo ga izmeniti u skladu s tim.

Ukoliko donator nema primedbe u vezi sa sadržajem ugovora, onda donator treba da popuni potrebna polja, potpiše ugovor i pošalje skeniranu kopiju e-poštom gospodinu Đorđu Staničiću (e-mail: djordje.stanicic@skgo.org ), gospođi Aleksandri Vukmirović (e-mail: aleksandra.vukmirovic@skgo.org ) i Ivanu Božoviću (e-mail: ivan.bozovic@skgo.org) . Mi ćemo potom poslati nazad donatoru skeniranu kopiju potpisanu od strane gospodina Staničića i na osnovu toga se može obaviti plaćanje.

Ugovor potpisan u 4 primerka takođe treba poslati redovnom poštom na sledeću adresu: Đorđe Staničić, Makedonska 22, 11000 Beograd, Republika Srbija.
Čim primimo poštom potpisane kopije, gospodin Staničić će ih potpisati i mi ćemo ih poslati u 2 primerka donatoru putem redovne pošte.

PAYPAL RAČUN
•U slučaju da fizičko lice (za razliku od pravnog lica) želi da izvrši uplatu, to se može obaviti preko PayPal računa iz 193 zemlje i regiona, na adresi floodrelief.gov.rs .

Takođe, PayPal računu se može pristupiti direktno sa sajta Vlade Srbije: http://www.srbija.gov.rs/pages/article.php?id=101113
Račun pripada Diplomatskoj misiji Srbije u Briselu, odakle će se sredstva slati direktno na račun Vlade Srbije koji je namenjen za pomoć žrtvama poplava..

Molimo vas da nas obavestite o svakoj uplati koja je ostvarena sa računa SKGO, ali namenjena lokalnim samoupravama u Srbiji, tako da možemo da obavestimo naše članove, državne organe, partnere i širu javnost.

Hvala vam na ogromnoj podršci srpskim lokalnim samoupravama u ovoj strašnoj situaciji !

Uputstvo za plaćanje u stranoj valuti >>>
Ugovor o finansijskoj donaciji >>>

 

 

RAČUNI VLADE REPUBLIKE SRBIJE 

Vlada Republike Srbije otvorila je dinarski i devizni račun za uplatu pomoći postradalima u poplavama

DINARSKI RAČUN: 840-3546721-89, SVRHA UPLATE: otklanjanje posledica vanrednih okolnosti - poplave

NAMENSKI DEVIZNI RAČUN: 01-504619-100193230-000000-0000

INSTRUKCIJA ZA UPLATU IZ INOSTRANSTVA >>>