Vesti

Unapređenje poslovnog okruženje kroz regulatornu reformu

Stalna konferencija gradova i opština (SKGO), organizuje regionalne obuke i predstavljanje rezultata projekta ‘'Unapređenje poslovnog okruženja na lokalnom nivou kroz regulatornu reformu'', koji je finansirao Švajcarski Državni sekretarijat za ekonomske poslove (SECO).

Cilj obuke je predstavljanje metodologije, principa i opštih iskustava u primeni regulatorne reforme, a posebno predstavljanje izrađenih modela odabranih administrativnih postupaka i njihovo usaglašavanje sa novim zakonima i podzakonskim aktima.

Obuke su namenjene donosiocima odluka: gradonačelnicima/predsednicima opština, zamenicima, pomoćnicima gradonačelnika/predsednika opštine, članovima gradskih/opštinskih veća, načelnicima gradskih/opštinski uprava, rukovodiocima odseka i službi za planiranje i razvoj, privredu, investicije, rukovodiocima kancelarija/odeljenja za lokalni ekonomski razvoj .

Obuke će biti održane po sledećem rasporedu:

  • 06.05.2015. - Kraljevo
  • 07.05.2015. - Knjaževac
  • 21.05.2015. - Kanjiža
  • 22.05.2015. - Kovin
  • 25.05.2015. - Užice

Prijavu učešća na obuke možete izvršiti na email darko.drndic@skgo.org ili faksom na broj 011 3220 566. Omogućeno je prisustvo najviše dva predstavnika po opštini/gradu.