Vesti

Radni sastanak: Primena Zakona o načinu određivanja maksimalnog broja zaposlenih u javnom sektoru u gradovima i opštinama

Usled izraženog interesovanja predstavnika gradova i opština, Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave i Stalna konferencija gradova i opština organizuju radni sastanak na temu primene Zakona o načinu određivanja maksimalnog broja zaposlenih u javnom sektoru u gradovima i opštinama u Republici Srbiji koji će biti održan u petak, 11. septembra, u Beogradu u Sava centru (sala Amfiteatar) sa početkom u 11 časova.

Predviđeno je da se na skupu prisutnima obrati i potpredsednica Vlade i ministarka državne uprave i lokalne samouprave Kori Udovički, a o detaljima primene ovog zakona govoriće i drugi predstavnici Ministarstva, SKGO i lokalnih samouprava. Imajući u vidu rokove za primenu i značaj pomenutog zakona za funkicionisanje lokalne samouprave, smatramo da je ovaj skup izuzetna prilika da predstavnici gradova i opština dobiju neophodne informacije i pojašnjenja, prvenstveno u smislu otklanjanja eventualnih nedoumica i pravilnog tumačenja Zakona, kao i u cilju njegove adekvatne primene u praksi.

 Poziv 

Agenda 

Prijavni formular >>>