Vesti

Sastanak Mreže za romska pitanja SKGO

Stalna konferencija gradova i opština - Savez gradova i opština Srbije (SKGO) organizuje prvi sastanak Mreže za romska pitanja koji će biti održan u utorak 20. oktobra 2015. godine, u Beogradu, u hotelu IN (Arsenija Čarnojevića 56, Novi Beograd), sa početkom u 11 časova.

Ovom prilikom prisutnima će se obratiti: Đorđe Staničić, generalni sekretar SKGO, Suzana Paunović, direktorka Kancelarije za ljudska i manjinska prava, Nenad Ivanišević, državni sekretar u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Ivana Antić, v.d. pomoćnica ministra iz Sektora za ljudska i manjinska prava, registre i matične knjige Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave i Michael Uyehara, zamenik šefa Misije OEBS-a u Srbiji.

Popunjen prijavni formular možete dostaviti putem elektronske pošte na adresu danijela.pocuca@skgo.org.

Rok za dostavljanje prijavnog formulara je 15. oktobra 2015. godinea imajući u vidu ograničen kapacitet sale, obaveštavamo zainteresovane da je poziv prvenstveno namenjen članovima Mreže.

Za sva dodatna pitanja možete se obratiti Danijeli Počuči, putem telefona na broj 011/3223-446, lokal 125. 

Sastanak Mreže je organizovan u okviru projekta „SKGO Mreža za romska pitanja", koji sprovodi SKGO, a koji je deo većeg projekta „Jačanje uloge lokalnog romskog koordinatora u lokalnim samoupravama u Srbiji", koji finansijski podržava Kraljevina Švedska, a sprovodi Misija OEBS u Srbiji.

 Dnevni red >>> 

 Prijavni formular >>>