Vesti

Peti sastanak Mreže eko-poverenika SKGO

Najnovijim izmenama i dopunama zakona iz oblasti zaštite životne sredine, nadležno Ministarstvo je kreiralo novine u zakonodavnom okviru, koje se odražavaju i na nadležnosti jedinica lokalne samouprave u ovoj oblasti.

Nakon usvajanja predloženih izmena i dopuna Zakona o zaštiti životne sredine i Zakona o upravljanju otpadom, od strane Narodne skupštine Republike Srbije, pred našom državom su novi izazovi. Iz tog razloga SKGO organizuje Peti sastanak Mreže eko-poverenika, koji će biti održan u četvrtak 31. marta 2016. godine u hotelu 88 soba, u Beograd (Takovska 49), sa početkom u 11 časova. Na ovom sastanku eko-poverenika biće pokrenuta diskusija o tome šta se od gradova i opština očekuje u narednom periodu i na koji način će to moći da se ostvari.

Prisustvo na sastanku potvrdili su predstavnici Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine, sa kojima je ovaj sastanak i dogovoren.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti Ljubinki Kaluđerović, sekretarki Odbora SKGO za zaštitu životne sredine i vanredne situacije telefonom na 011/3223-446 i elektronskim putem na adresu ljubinka.kaludjerovic@skgo.org .

Dnevni red >>>