Vesti

E-obuka za zaposlene u lokalnim inspekcijskim službama

SKGO organizuje e-obuku (učenje na daljinu) na temu „Izgradnja kapaciteta lokalnih inspekcijskih službi" koja je namenjena zaposlenima u gradovima i opštinama u Srbiji koji obavljaju poslove inspekcijskog nadzora. Ovu aktivnost SKGO organizuje u okviru projekta „Izgradnja kapaciteta lokalnih inspekcijskih službi i novoizabranih odbornika putem e-obuke", koji finansijski podržava Organizacija za evropsku bezbednost i saradnju (OEBS).

Početak obuke je planiran za ponedeljak, 11. april 2016. godine. Uvodni sastanak biće održan u utorak, 5. aprila u hotelu "M" (Bulevar oslobođenja 56a), u Beogradu, sa početkom u 11 časova.

Ovom prilikom prisutnim polaznicima obuke obratiće se Ivan Milivojević, pomoćnik generalnog sekretara SKGO za usluge, Željko Ožegović, državni sekretar u Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave i Jan Luneburg, šef Odeljenja za demokratizaciju Organizacije za evropsku bezbednost i saradnju (OEBS).

Dnevni red >>> 

Osmonedeljna internet obuka nudi polaznicima ključna znanja i informacije o novom Zakonu o inspekcijskom nadzoru, kojim se detaljno uređuje sadržina, vrste, oblici i postupak inspekcijskog nadzora, ovlašćenja i obaveze učesnika u inspekcijskom nadzoru, kao i druga pitanja od značaja za inspekcijski nadzor.

Molimo zainteresovane da popunjeni prijavni formular iz priloga pošalju na adresu igor.pucarevic@skgo.org najkasnije do petka, 01. aprila. Za sve dodatne informacije možete se obratiti Igoru Pucareviću, koordinatoru projekta, na navedeni mejl ili pozivom na 064/8703318.

Pozivno pismo >>>

Prijavni formular >>>