Vesti

Prezentacije programa „Evropa za građane i građanke” u Kraljevu i Tutinu

Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom Vlade Republike Srbije, kao nacionalna kontakt tačka za program Evropske unije „Evropa za građane i građanke" u Srbiji, u saradnji sa gradskom upravom Kraljevo i opštinskom upravom Tutin, poziva predstavnike/ce organizacija civilnog društva i jedinica lokalne samouprave sa teritorije Republike Srbije na prezentacije programa „Evropa za građane i građanke".

Prezentacije će se održati:

Cilj prezentacija je predstavljanje novih prioriteta Programa koji obuhvataju različite teme značajne za neposrednu prošlost, ali i savremeni kontekst Evropske unije i našeg regiona. Aktuelni poziv za podnošenje predloga projekata otvoren je do 1. septembra 2016. godine.

Više informacija o Programu dostupno je na sajtu Kancelarije. Za dodatna pitanja zainteresovani mogu kontaktirati Marinu Tadić, na navedenu e-adresu ili putem telefona (011) 31 30 968.

Napomena: Organizatori nisu u mogućnosti da nadoknade putne troškove učesnika/ca.

Za više informacija o lokalnoj samoupravi i SKGO u procesu EU integracija i međunarodne saradnje, možete kontaktirati Službu za evropske integracije i međunarodnu saradnju SKGO:
Aleksandru Vukmirović, šef Službe (aleksandra.vukmirovic@skgo.org , 064/870 33 17) i Ivana Božovića, savetnika za evropske integracije (ivan.bozovic@skgo.org , 064/870 33 45) ili euintegracije@skgo.org .