Vesti

Novo okupljanje lokalnih poverenika SKGO od 1. do 3. novembra

Jesenji sastanak Mreže lokalnih poverenika SKGO biće održan u Beogradu u hotelu Palas (Topličin venac 23) od 1. do 3. novembra.

Na ovom sastanku poverenicima će biti predstavljene tekuće aktivnosti SKGO u oblasti programskog budžetiranja, lokalnog ekonomskog razvoja i u primeni Zakona o zaposlenima u AP i jedinicama lokalne samouprave, kao i modeli lokalnih administrativnih postupaka.

Drugog dana skupa predstavnici gradova i opština biće u prilici da učestvuju u diskusijama o kreiranju imidža lokalne samouprave i komunikaciji s javnošću, razvojnim šansama lokalne samouprave i odnosu lokalne samouprave s centralnom vlašću. O ovim temama govoriće predstavnici republičkih institucija i ključnih organizacija, eminentni stručnjaci i novinari.

Tradicionalno, trećeg i poslednjeg dana okupljanja lokalni poverenici SKGO imaće priliku da diskutuju o unapređenju rada ove mreže.

Pomenuti sastanak SKGO organizuje uz finansijsku podršku Švajcarske agencije za razvoj i saradnju (SDC) u okviru projekta „Institucionalna podrška SKGO - druga faza".

Za više informacija molimo kontaktirajte Ninu Čehov telefonom na broj 011/3223-446 ili elektronskom poštom nina.cehov@skgo.org .

Agenda skupa >>>