Vesti

Konstitutivna sednica Odbora za zdravlje i socijalnu politiku

Prva sednica Odbora za zdravlje i socijalnu politiku SKGO biće održana 29-30. novembra 2016. godine, u Beogradu, u hotelu Moskva (Ulica Terazije 20).

U okviru sednice biće potpisani sporazumi o saradnji između Stalne konferencije gradova i opština i četiri instituta za javno zdravlje (Instituta za javno zdravlje „Milan Jovanović Batut", IZJZ Vojvodine, IZJZ Kragujevac i IZJZ Niš). Na skupu će učestvovati ministarka Slavica Đukić Dejanović, predstavnici Ministarstva zdravlja, kao i svi direktori instituta/zavoda za javno zdravlje.

Tokom drugog dana biće održana radionica „Izazovi u primeni propisa u oblasti primarne zdravstvene zaštite i zaštite prava pacijenata".

Rok za prijavu učešća je četvrtak 24. novembar 2016, elektronskim putem na adresu jasmina.tanasic@skgo.org . Za dodatne informacije kontakt osoba je Jasmina Tanasić, sekretarka Odbora (011/3223-446).

Sednica Odbora biće održana u okviru projekta „Institucionalna podrška SKGO - druga faza", koji finansijski podržava Švajcarska agencija za razvoj i saradnju (SDC).

Nacrt agende >>> 
Spisak članova odbora >>>