Vesti

Nova eObuka „Sprovođenje Zakona o opštem upravnom postupku u lokalnoj samoupravi“

Stalna konferencija gradova i opština organizuje eObuku (učenje na daljinu) na temu „Sprovođenje Zakona o opštem upravnom postupku u lokalnoj samoupravi". Obuka je namenjena zaposlenima u gradovima i opštinama koji se u okviru svog posla bave upravnim postupkom. Početak obuke planiran je za 22. maj i trajaće osam nedelja (do 14. jula 2017. godine).

Ovu aktivnost SKGO organizuje u svojstvu partnera na projektu „Jačanje kapaciteta zaposlenih u jedinicama lokalne samouprave za sprovođenje Zakona o opštem upravnom postupku kroz elektronsku obuku", koji finansijski podržava Organizacija za evropsku bezbednost i saradnju (OEBS).

Obuke je besplatna za polaznike,a imajući u vidu značaj teme za funkcionisanje jedinica lokalne samouprave, pozivamo zaposlene iz lokalnih administracija da prijave učešće.

Zbog ograničenih kapaciteta, maksimalan broj zaposlenih koji mogu da učestvuju na ovoj e-obuci iz svakog grada je 10 (deset), a iz opštine 5 (pet).

Za dodatne informacije zainteresovani se mogu obratiti Igoru Pucareviću, menadžeru projekta, elektronskim putem na igor.pucarevic@skgo.org .

Pozivno pismo i prijavni formular >>>