Vesti

Poziv za imenovanje predstavnika lokalne samouprave u Mrežu za imovinsko-pravne poslove i Mrežu za javne nabavke SKGO

U skladu sa Strateškim opredeljenjima SKGO vezanim za podršku svojim članicama u oblasti upravljanja lokalnom imovinom i javnim nabavkama Predsedništvo SKGO je 25. maja 2017. godine donelo odluke o uspostavljanju dve nove mreže: Mreže za imovinsko-pravne poslove i upravljanje imovinom i Mreže za javne nabavke, kao dva radna tela SKGO koja će se baviti navedenim pitanjima.

Osnivanje ovih mreža ima za cilj da okupi predstavnike gradova, opština i gradskih opština koji se bave ovim oblastima i da uspostavi kontinuiranu efikasnu i kvalitetnu komunikaciju, razmenu znanja, iskustva i informacija između njih u okviru svake mreže. Mreže će održavati sastanke, radionice i okrugle stolove, prikupljati potrebne podatke od članica, usklađivati i zauzimati zajedničke stavove, definisati predloge u pravcu reforme i unapređenja propisa i prakse u svojoj oblasti.

Predviđeno je da članovi Mreže za imovinsko-pravne poslove i upravljanje imovinom budu rukovodioci ili službenici koji se u lokalnoj upravi bave imovinsko-pravnim poslovima i upravljanjem opštinskom/gradskom javnom svojinom, a članovi Mreže za javne nabavke rukovodioci ili službenici koji rade na poslovima javnih nabavki.

Rok za imenovanje članova je najkasnije do 15. juna 2017. godine, elektronskim putem na adresu: ruzica.arandjelovic.ilic@skgo.org ili putem faksa: 011/3221 215, dostavljanjem popunjenog formulara za svaku od mreža.

Za sve dodatne informacije kontakt osoba je Ružica Aranđelović Ilić, savetnica za upravljanje javnom svojinom SKGO, putem broja telefona:011/3223 446 ili putem navedene elektronske pošte.

Putem linka možete preuzeti ZIP fajlove u kojima se nalaze: Odluka Predsedništva SKGO o formiranju, Poziv za imenovanje člana i Formular za imenovanje člana u svaku od mreža.

Mreža za imovinsko-pravne poslove i upravljanje imovinom >>>
Mreža za javne nabavke >>>