Vesti

Sastanak Mreže eko-poverenika SKGO

Osmi sastanak Mreže eko-poverenika Stalne konferencije gradova i opština biće organizovan u saradnji sa Ministarstvom poljoprivrede i zaštite životne sredine i u najvećoj meri posvećen sagledavanju procesa pregovaranja u okviru pregovaračkog Poglavlja 27 - Životna sredine i klimatske promene. Sastanak će biti održan 29. juna 2017. godine, u sali Narodne skupštine (Ulica Kralja Milana 14), sa početkom u 11 časova.

U prethodnom periodu SKGO je intenzivno radila na praćenju ukupnog pregovaračkog procesa, a posebno Poglavlje 27 - Životna sredina i klimatske promene, jer je životna sredine jedno od najzahtevnijih oblasti za jedinice lokalne samouprave. U skladu s tim, ovom prilikom biće predstavljene aktivnosti SKGO u pregovaračkom procesu, kao i status pregovaračke pozicije Republike Srbije.

Prisutnima će se ovom prilikom u uvodom delu skupa obratiti Đorđe Staničić, generalni sekretar SKGO i Stana Božović, državna sekretarka u Ministarstvu poljoprivrede i zaštite životne sredine.

Rok za prijavu učešća je 23. jun 2017. godine, jer je protokolu Narodne skupštine neophodno unapred dostaviti tačan spisak svih prisutnih.

Za sve dodatne informacije možete mi se obratiti na telefone 011/3223-446, kao i elektronskim putem na adresu ljubinka.kaludjerovic@skgo.org .

Dnevni red >>>