Vesti

Konferencija “Nacionalni model studentske prakse Moj grad – moj izbor – moja karijera”

Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i SKGO organizuju konferenciju "Nacionalni model studentske prakse Moj grad - moj izbor - moja karijera", na kojoj će biti predstavljena inicijativa za novi model studentske prakse, zasnovan na saradnji između univerziteta, privrede i lokalne samouprave. Skup će biti održan 3. oktobra 2017. godine, u Beogradu, u Klubu poslanika (Tolstojeva 2), sa početkom u 11 časova.

Osnovni cilj ovog skupa je razvijanje modela studentske prakse koji se oslanja na partnerstva svih zainteresovanih strana, a pre svega na dobrobit naše mlade akademske zajednice i razvoja preduzetničkog obrazovanja u okviru sistema visokoškolskih ustanova. Namera nam je, da se kroz dijalog između navedenih institucija, otvore teme, iznesu stavovi i mišljenja u vezi potreba za realizovanjem studentske prakse, mapiraju izazovi i predlože moguća rešenja, definišu zajednički ciljevi i buduće aktivnosti u predstojećem procesu.

Za sve dodatna informacije kontakt osobe su Jasmina Tanasić, sekretarka Odbora SKGO za zdravlje i socijalnu politiku, elektronskim putem na jasmina.tanasic@skgo.org ili Slađana Grujić, sekretarki Odbora SKGO za ekonomski razvoj elektronskim putem na sladjana.grujiic@skgo.org ili telefonom na 011/3223-446.

Rok za prijavu učešća do petka 29. septembra 2017. godine na navedene elektronske adrese.
Konferenciju organizuje SKGO u partnerstvu sa Ministarstvom uz podršku projekta „Institucionalna podrška SKGO - druga faza", koji sprovodi SKGO, a finansira Švajcarska agencija za razvoj i saradnju (SDC).

Nacrt dnevnog reda >>>
Prijavni formular >>>