Vesti

Konferencija o planiranju i prioritizaciji projekata na lokalnom nivou

Sastanak u okviru inicijative za uspostavljanje dijaloga o životnoj sredini i lokalnom razvoju, pod nazivom „Planiranje i prioritizacija projekata na lokalnom nivou", koji zajednički organizuju Ministarstvo zaštite životne sredine i Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave, u saradnji sa Stalnom konferencijom gradova i opština. Skup će biti održan u utorak, 24. oktobra 2017. godine, u Beogradu, u Sava centru (sala 1/0), sa početkom u 10 sati.

Cilj skupa je da se jedinice lokalne samouprave upoznaju sa prioritetima Ministarstva zaštite životne sredine i da se kroz reformski proces koji sprovodi Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave, pruži podrška opštinama i gradovima, kako bi mogle da daju svoj puni doprinos ispunjavanju obaveza u procesu pristupanja Srbije Evropskoj uniji, kao i da unaprede svoje usluge koje pružaju građanima u oblasti zaštite životne sredine. Takođe, skup će biti prilika i da predstavnici jedinica lokalnih samouprava iznesu svoje viđenje predstojećih izazova i predloge za prevazilaženje očekivanih teškoća u tom procesu, kao i da iznesu sugestije o mehanizmima podrške koju očekuju od nacionalnog nivoa.

Rok za prijavu učešća je do četvrtka, 19. oktobra 2017. godine, elektronskim putem na ljubinka.kaludjerovic@skgo.org .

Kontakt osoba za sve dodatne informacije je gospođa Ljubinka Kaluđerović, telefonom na broj 011/3223-446 ili na navedenu mail adresu.

Dnevni red >>>
Prijavni formular >>>