Vesti

Nove obuke za informacioni sistem eZUP

Kancelarija za informacione tehnologije i elektronsku upravu u saradnji sa Stalnom konferencijom gradova i opština organizuje dodatne obuke za korišćenje i upoznavanje sa novim funkcionalnostima  informacionog sistema za elektronsku razmenu podataka po službenoj dužnosti - eZUP.

Obuke namenjene predstavnicima gradova i opština, u trajanju od dva časa, počinju 24. novembra i trajaće do 28. decembra i biće održane u prostorijama Kancelarije za IT i eUpravu u Beogradu, Dečanska 8a, IV sprat, sala 408.  

Potrebno je opštine i gradovi prijave do pet predstavnika koji će prisustvovati obuci i nakon toga obučiti zaposlene u lokalnoj samoupravi za korišćenje sistema eZUP. Na obuku je potrebno uputiti zaposlenog koji će vršiti  poslove  administratora sistema , zaposlenog koji je zadužen za IT oblast i tri službenika koji sprovode upravne postupke. Prijave se šalju na elektronsku adresu jelena.mihajlovic@skgo.org uz navođenje imena, prezimena i kontakt podataka osoba koje se prijavljuju (telefon i e-mail adresa). Imajući u vidu da je broj učesnika ograničen, prijave se dostavljaju najkasnije do 23.11. 2017. godine. 

Potvrda i datum obuke za prijavljene predstavnike biće poslati na elektronske adrese navedene u prijavi.

Za sve dodatne informacije možete kontaktirati Jelenu Mihajlović Tanasijević (jelena.mihajlovic@skgo.org, mob. 0648703316)  a za pitanja o sistemu eZUP Dušicu Ćuk (dusica.cuk@ite.gov.rs).