Vesti

Obuke o razmeni podataka po službenoj dužnosti

Stalna konferencija gradova i opština poziva zainteresovane učesnike na jednodnevne obuke „Razmena podataka po službenoj dužnosti - izazovi i rešenja" koja se realizuju u okviru programa „Institucionalna podrška SKGO - druga faza", koju podržava Švajcarska agencija za razvoj i saradnju (SDC).

Raspored obuka:

29. novembar 2017. godine - Niš,  hotel „Aleksandar" (Njegoševa 71a), sa početkom u 10:30 časova.  Rok za prijavu učešća je 27. novembar 2017. godine.

POZIVNO PISMO I PRIJAVNI FORMULAR - NIŠ 

30. novembar 2017. godine - Novi Sad, hotel „Prezident" (Futoška 109), sa početkom u 10 časova. Rok za prijavu učešća je 27. novembar 2017. godine.

POZIVNO PISMO I PRIJAVNI FORMULAR - NOVI SAD

Obuke namenjene načelnicima uprava i rukovodiocima odeljenja u lokalnim samoupravama organizuje SKGO u saradnji sa Ministarstvom državne uprave i lokalne samouprave, Kabinetom predsednika Vlade Republike Srbije - Timom za reformu javne uprave i Kancelarijom za informacione tehnologije i elektronsku upravu.

Tokom obuka biće reči o modelima administrativnih postupaka na lokalnom nivou, a biće predstavljen i način pristupa informacionom sistemu eZUP za razmenu podataka po službenoj dužnosti. Takođe, diskutovaće se o obrascima za trajni pristup podacima (ZPSE) za izvorne i postupke koji se sprovode po službenoj dužnosti.

Za sve dodatne informacije zainteresovani mogu kontaktirati Jelenu Mihajlović - Tanasijević telefonom na brojeve 011/3220-566 i  064/870-3316, ili putem elektronske pošte na adresu jelena.mihajlovic@skgo.org.