Vesti

Radionice na temu uloge lokalne samouprave u dualnom obrazovanju

Stalna konferencija gradova i opština u saradnji sa Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja organizuje radionicu na temu: "Upisna politika dualnog obrazovanja - uloga lokalne samouprave". Radionica se organizuje uz podršku projekta „Institucionalna podrška SKGO-druga faza" koji sprovodi SKGO, a finansira Švajcarska agencija za razvoj i saradnju (SDC). Tim povodom Vas pozivamo na skup, u nadi da ćete aktivnim učešćem doprineti kvalitetu skupa.

Regionalne radionice počinju u isto vreme i traju od 9:30 do 14 časova. Raspored održavanja je po sledećem redosledu:

  • 06. februar 2018. Niš, Regionalni centar za obrazovanje, Pariske komune bb
  • 07. februar 2018. Vrnjačka Banja, hotel Lider S, ul. Olge Jovičić br. 3
  • 08. februar 2018. Beograd, hotel Palas, Topličin venac br. 23
  • 09. februar 2018. Novi Sad, Skupština grada, Žarka Zrenjanina br. 2

Svi skupovi počinju u 10 časova. 

Radionice su namenjene predstavnicima lokalne samouprave koji su zaduženi za obrazovanje, društvene delatnosti i privredu - članovima veća i zaposlenima, kao i lokalnim savetima za zapošljavanje. Na radionici će se razmeniti iskustva i pokrenuti dijalog o dosadašnjoj praksi dualnog obrazovanja iz ugla svih aktera. Cilj je povećano učešće svih partnera, a posebno lokalne samouprave u promociji dualnog obrazovanja i većoj aktivnosti u upisnim politikama.

Potvrdu Vašeg učešća možete poslati na elektronsku adresu: ana.ilic@skgo.org popunjavanjem prijavnog formulara u prilogu. Molimo Vas da u prijavi naglasite za koji se skup prijavljujete. U prilogu Vam šaljemo i Nacrt dnevnog reda skupa. 

Nadamo se uspešnoj saradnji, a za više informacija možete se obratiti šefu Odeljenja za društvene delatnosti gospođi Jasmini Tanasić, na broj telefona 064 870 3315 ili putem e-mail adrese jasmina.tanasic@skgo.org