Vesti

Okrugli sto gradova i opština „Unutrašnji dijalog o Kosovu i Metohiji“

Stalna konferencija gradova i opština, Radna grupa Vlade Republike Srbije za pružanje podrške vođenju unutrašnjeg dijaloga o Kosovu i Metohiji i Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave organizuju okrugli sto gradova i opština u okviru procesa „Unutrašnji dijalog o Kosovu i Metohiji".

Skup će biti održan u Nišu, u Rektoratu Univerziteta u Nišu (Univerzitetski trg 2), 12 februara 2018. godine, sa početkom u 12 časova.

Okrugli sto je organizovan na inicijativu Aleksandra Vučića, predsednika Republike Srbije, a svoje učešće najavili su: Branko Ružić, ministar državne uprave i lokalne samouprave, Marko Đurić, direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju, Bojan Stević, državni sekretar u Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave, Radomir Ilić, državni sekretar u Ministarstvu pravde i Nikola Selaković, generalni sekretar predsednika Republike Srbije. Skup će voditi Dušanka Golubović, predsednica SKGO i gradonačelnica Sombora.

Rok za prijavu učešća je do 7. februara, elektronskom poštom na adresu secretariat@skgo.org ili telefonom na broj 011/3223-446.