Vesti

Potpisivanje protokola o saradnji gradova i opština sliva Velike Morave i sliva gornjeg Dunava

Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave, Kancelarija za upravljanje javnim ulaganjima, Stalna konferencija gradova i opština, UNDP i Grad Beograd organizuju svečano potpisivanje protokola o saradnji gradova i opština duž sliva Velike Morave i sliva gornjeg Dunava. Ovom prilikom biće obeležena i godišnjica potpisivanja protokola o saradnji gradova i opština sliva Zapadne Morave i sliva Kolubare i predstavljeni rezultati ove inicijative.

Skup će biti održan u Beogradu, 22. februara 2018. godine, sa početkom u 11 časova, u Starom dvoru (Dragoslava Jovanovića 2).

Na skupu je najavljeno obraćanje Branka Ružića, ministra državne uprave i lokalne samouprave, Gorana Trivana, ministra zaštite životne sredine, Andreje Mladenovića, zamenika gradonačelnika Beograda, Marka Blagojevića, direktora Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima, Predraga Marića, načelnika Sektora za vanredne situacije, Dušanke Golubović, predsednice SKGO i gradonačelnice Sombora i Steliane Nadere, zamenice stalne predstavnice UNDP u Srbiji.

Dnevni red >>>