Vesti

Sastanak Mreže SKGO za javne nabavke

Stalna konferencija gradova i opština organizuje Drugi sastanak Mreže za javne nabavke, koji će biti održan u četvrtak, 31. maja 2018. godine, sa početkom u 11.30 časova, u Šapcu, u Hotelu „Sloboda“ (Trg šabačkih žrtava bb). Sastanak Mreže održava se uz podršku projekta „Institucionalna podrška SKGO-druga faza“, koji sprovodi SKGO, a finansira Švajcarska agencija za razvoj i saradnju (SDC).

Na dnevnom redu Drugog sastanka Mreže biće zastupljene veoma aktuelne teme u oblasti javnih nabavki u međunarodnoj praksi o kojima će, zahvaljujući saradnji sa Ambasadom Danske u Srbiji, izlagati uvaženi eksperti u oblasti javnih nabavki, predstavnici danske Organizacije za javne nabavke (SKI). U okviru prve teme eksperti će govoriti o prednostima i uštedama nastalim primenom sistema centralizovanih javnih nabavki, dok ćemo drugom temom obuhvatiti mogućnosti i sferu primene okvirnih sporazuma u javnim nabavkama.

Rok za prijavu učešća je najkasnije do ponedeljka, 28. maja 2018. godine, na sledeću elektronsku adresu: ruzica.arandjelovic.ilic@skgo.org.

Za više informacija možete se obratiti koordinatorki Mreže, Ružici Aranđelović Ilić telefonom na 011/3223-446.

Dnevni red >>>