Vesti

Radionice za opštinske poreske administracije

17. jun 2008. Beograd
 19. jun 2008. Kragujevac
 

Stalna konferencija gradova i opština, u saradnji sa Nemačkom organizacijom za tehničku saradnju (GTZ) i Programa podrške opštinama Severoistočne Srbije (MSP-NE) koji finansira EU, a realizuje Evropska agencija za rekonstrukciju, organizuje radionicu na temu: ”OPŠTINSKA PORESKA ADMINISTRACIJA”. Radionicu će voditi gospodin Henri Šreurs, konsultant iz Holandske asocijacije opština VNG koji je, između ostalog, dugi niz godina bio i rukovodilac poreske administracije na lokalnom nivou u Holandiji.

Imajući u vidu da je administriranje lokalnih prihoda preuzelo 42 opštine, u cilju što efikasnijeg rada organizator je podelio učesnike radionice u dve grupe po teritorijalnom principu, tako da će se radionice održati u Beogradu i Kragujevcu.

Radionica u Beogradu će se održati u utorak, 17. juna u prostorijama Stalne konferencije gradova i opština, Makedonska 22, sala na 11. spratu, sa početkom u 10 časova.

Radionica u Kragujevcu će se održati u četvrtak, 19. juna u sali Pozorišta za decu (ranije Dom samoupravljača), Trg Slobode 5, sa početkom u 10 časova.

Na radionicu se pozivaju načelnici/šefovi lokalnih poreskih administracija uz mogućnost učešća još jednog zaposlenog iz LPA date opštine, po izboru samog načelnika LPA.

Za dodatne informacije se možete obratiti Aleksandru Bućiću, na tel. 011/3223-446 ili elektronski, na aleksandar.bucic@skgo.org.