Vesti

Okrugli sto na temu javno privatnog partnerstva u komunalnim delatnostima

Javno privatno partnerstvo (JPP) u oblasti komunalnih delatnosti tema je okruglog stola, koji 9. decembra 2020. godine sa početkom u 11h Stalna konferencija gradova i opština (SKGO) organizuje u okviru projekta „Podrška lokalnim samoupravama u Srbiji na putu ka EU – Druga faza“, koji finansira Vlada Švedske.

Tokom ovog onlajn događaja biće predstavljen novi priručnik za lokalne samouprave o pripremi i realizaciji projekata kroz JPP koji SKGO priprema, iskustva gradova i opština u Srbiji ali i u Švedskoj, kao i EU regulativa u ovoj oblasti. Opština Bač predstaviće JPP projekat u oblasti zoohigijene, a fokus diskusije biće i na JPP u komunalnim delatnostima. Govornici će biti saradnici SKGO, predstavnica komisije za JPP, predstavnici opštine Bač kao i švedski ekspert.

Link za pristupanje skupu preko Zoom platforme je https://zoom.us/webinar/register/WN_P793yimKRjuRXTu38oeOVg

Za sve dodatne informacije možete se obratiti g-đi Jeleni Mihajlović Tanasijević, šefici Odeljenja za lokalni ekonomski razvoj, elektronskom poštom na jelena.mihajlovic@skgo.org ili telefonom na 064/870-3316 i Aniti Popović, stručnoj saradnici za ekonomski razvoj, elektronskom poštom na anita.popovic@skgo.org ili telefonom na 064/870-3378.

Dnevni red skupa

Uputstvo - Simultani prevod

Uputstvo za polaznike vebinara - ZOOM platforma