Vesti

Obuka „Saobraćajna inspekcija"

Stalna konferencija gradova i opština (SKGO) sprovodi dvodnevnu obuku „Saobraćajna inspekcija", (šifra programa: 2021-07-1606) u formi vebinara, posredstvom aplikacije Zoom. Obuka je akreditovana u okviru Sektorskog programa kontinuiranog stručnog usavršavanja za zaposlene u jedinicama lokalne samouprave za 2021. godinu, koji je deo Opšteg programa obuke zaposlenih u jedinicama lokalne samouprave za 2021. godinu.

Obuka je namenjena rukovodiocima i zaposlenima na poslovima inspekcijskog nadzora nad održavanjem i zaštitom ulica, opštinskih i nekategorisanih puteva i prevozom u drumskom saobraćaju u jedinicama lokalne samouprave. Cilj obuke je unapređenje znanja i veština lica koja rade na navedenim poslovima u pogledu poznavanja i primene zakonskih rešenja propisanih Zakonom o inspekcijskom nadzoru, ZUP-om, Zakonom o putevima, Zakonom o komunalnim delatnostima, Zakonom o prevozu putnika u drumskom saobraćaju, Zakonom o prevozu tereta u drumskom saobraćaju.

Zainteresovanim učesnicima su na raspolaganju četiri termina sa istovetnim sadržajem, a broj učesnika po terminu je ograničen na 70. Učesnik se može prijaviti za samo jedan termin putem linka navedenog uz odgovarajući datum:

Prilikom registrovanja potrebno je da u odgovarajuća polja uneti sve tražene podatke.

Rok za registraciju je najkasnije do petka, 26. marta 2021. godine.

SKGO ovu aktivnost realizuje u okviru projekta "Institucionalna podrška SKGO - treća faza", koji podržava Vlada Švajcarske.

Agenda_obuka_Saobracajna inspekcija_SDC.pdf

Uputstvo za polaznike vebinara (2).pdf

Uvodni materijal_Saobracajna inspekcija.pdf