Vesti

Javna rasprava o Nacrtu zakona o izmenama i dopunama Zakona o slobodnom pristupu informacijama od javnog značaja

Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave, u skladu sa  članom  77. Zakona o državnoj upravi („Službeni glasnik RS“, br. 79/05, 101/07,  95/10, 99/14, 47/18, 30/18 – dr. zakon ) i Zaključkom Odbora za pravni  sistem i državne organe Vlade Republike Srbije, sprovodi javnu raspravu o  Nacrtu zakona o izmenama i dopunama Zakona o slobodnom pristupu  informacijama od javnog značaja i ovom prilikom poziva predstavnike  državnih organa, organa autonomne pokrajine i organa jedinica lokalne  samouprave, predstavnike akademske i stručne javnosti, nevladine  organizacije i druga zainteresovana lica, da se upoznaju sa tekstom  Nacrta zakona i daju svoje predloge, primedbe i sugestije.

Javna rasprava o Nacrtu zakona o izmenama i dopunama Zakona o  slobodnom pristupu informacijama od javnog značaja sprovodi se u periodu  od 27. maja do 16. juna 2021. godine.

Više na http://mduls.gov.rs/javne-rasprave-i-konsultacije/javna-rasprava-o-nacrtu-zakona-o-izmenama-i-dopunama-zakona-o-slobodnom-pristupu-informacijama-od-javnog-znacaja/?script=lat