Vesti

Predsednik i generalni sekretar SKGO na sastanku u Leskovcu

Danas su u Leskovcu boravili generalni sekretar Stalne konferencije gradova i opština (SKGO) Nikola Tarbuk i sekretar Predsedništva Maja Stojanović Kerić radi susreta sa gradonačelnikom Leskovca dr sci. med. Goranom Cvetanovićem koji je ujedno i predsednik SKGO. Povod sastanka je bio dogovor oko budućih aktivnosti gradonačelnika Cvetanovića na mestu predsednika SKGO, razgovaralo se o terminu konstitutivne sednice, lokaciji održavanja budućih zasedanja, pripremi materijala, odborima SKGO.

Gradonačelnik Cvetanović je 8. decembra 2021. godine izabran za predsednika Stalne konferencije gradova i opština u konkurenciji od 11 kandidata, i prilikom imenovanja je istakao da su Leskovac i ovo udruženje uvek imali odličnu saradnju, i da će imenovanje značiti nastavak plodonosnog rada i međusobne podrške.

Grad Leskovac je i ove godine član Predsedništva SKGO-a, čime se nastoji stvaranje okruženja koje će biti pogodno za privredno-ekonomski razvoj, ali i za stvaranje boljih uslova u mnogim drugim oblastima kako bi se izašlo u susret potrebama svih stanovnika.