Vesti

Nove obuke u oblasti upravljanja ljudskim resursima

U cilju kontinuirane podrške lokalnoj samoupravi za uspostavljanje modernog službeničkog sistema i osnaživanje funkcije upravljanja ljudskim resursima, SKGO u saradnji sa Ministarstvom državne uprave i lokalne samouprave (MDULS) i Kancelarijom Saveta Evrope realizuje drugu fazu projekta „Upravljanje ljudskim resursima u lokalnoj samoupravi“ uz finansijsku podršku Evropske unije i Saveta Evrope.

U okviru druge faze projekta SKGO organizuje seriju regionalnih obuka na temu „Upravljanje ljudskim resursima u lokalnoj samoupravi zasnovano na kompetencijama“

Regionalna obuka se realizuje kao akreditovani program u okviru Sektorskog programa kontinuiranog stručnog usavršavanja zaposlenih u JLS za 2022. godinu, koji je deo Opšteg programa obuke zaposlenih u JLS za 2022. godinu, usvojenog od strane Vlade Republike Srbije. Cilj ove obuke je sticanje znanja o kompetencijama i razvoj veština za određivanje kompetencija za rad zaposlenih u jedinicama lokalne samouprave.

Obuke će biti organizovane prema sledećem rasporedu:

Veliko Gradište (Srebrno jezero) - ponedeljak i utorak, 6. i 7. jun, u Hotelu Danubia Park, Jezerske zvezde 48, sa početkom u 10 časova. Popuniti prijavni formular na linku https://forms.office.com/r/HjuGwKc7Qw, najkasnije do 3. juna 2022. godine.

Šabac - utorak i sreda, 14. i 15. jun, Centru za stručno usavršavanje, Nikole Tesle 1a, sa početkom u 10 časova. Popuniti prijavni formular na linku: https://forms.office.com/r/vjjQbjBDeP, najkasnije do 10. juna 2022. godine.

Novi Sad - četvrtak i petak, 16. i 17. jun, u Hotelu Aleksandar, Bulevar cara Lazara 79, sa početkom u 10 časova. Popuniti prijavni formular na linku: https://forms.office.com/r/tMcYPyKqsJ, najkasnije do 14. juna 2022. godine.

Imajući u vidu značaj ove teme za funkcionisanje JLS, molimo Vas da za učešće u obuci prijavite maksimalno dva zaposlena - službenika koji se bavi upravljanjem ljudskim reursima. S obzirom na to da je broj mesta na akreditovanim obukama ograničen, SKGO zadržava pravo, u slučaju većeg interesovanja i broja prijava, da odobri ravnomerno prisustvo predstavnika svih JLS, o čemu će svi prijavljeni biti blagovremeno obavešteni. SKGO ne pokriva putne troškove i troškove smeštaja učesnika.

Za sve dodatne informacije kontakt osoba je Miloš Mucok milos.mucok@skgo.org, tel. 064/870-3382.

Аgenda - Veliko Gradište

Аgenda - Šabac

Аgenda - Novi Sad