Vesti

Vebinari o planiranju i programskom budžetiranju i pripremi odluka o budžetu

Stalna konferencija gradova i opština (SKGO) u periodu od 5 – 14. oktobra 2022. godine organizuje četiri jednodnevna onlajn seminara (vebinara) za podršku lokalnim samoupravama (LS) u planiranju i programskom budžetiranju i pripremi odluka o budžetu za 2023. godinu. Vebinari se realizuju u okviru Programa EU Exchange 6, koji finansira Evropska unija, a realizuje SKGO u saradnji sa Ministarstvom finansija i Republičkim sekretarijatom za javne politike.

Predviđeni datumi održavanja vebinara su:

Rok za registraciju je najkasnije do ponedeljka 03. oktobra 2022. godine, putem navedenih linkova.

Dnevni red se nalazi u nastavku teksta, kao i predlog grupisanja lokalnih samouprava po datumima u cilju ravnomerne zastupljenosti po terminima i jednake opterećenosti platforme. Onlajn modalitet organizacije dozvoljava i mogućnost da se predstavnici LS prijave i za neki od drugih datuma u odnosu na onaj za koji su predloženi. Imajući u vidu da je broj mesta i za onlajn učešće ipak ograničen, SKGO zadržava pravo da u slučaju većeg interesovanja i broja prijava odobri ravnomerno prisustvo predstavnika LS, o čemu će svi prijavljeni biti blagovremeno obavešteni.

Za eventualna pitanja u vezi sa predstojećim vebinarima, možete se obratiti koleginici Anidi Mujović putem elektronske adrese anida.mujovic@skgo.org ili putem telefona na broj 064 870 3389.

Dopis SKGO - vebinari za budzet LS 2023.pdf

Prilog 1 - Dnevni red vebinara >>>

Prilog 2 - Predlog grupisanja LS po datumima >>>