Vesti

Podrška lokalnim samoupravama USAID Projekta za unapređenje javnih nabavki

USAID Projekat za unapređenje javnih nabavki objavljuje prvi Javni poziv za jedinice lokalne samouprave za učešće u projektu čiji je cilj podrška partnerskih lokalnih samouprava u ostvarivanju boljeg planiranja javnih nabavki, kao i boljeg sprovođenja postupaka javnih nabavki. Pravo prijave na javni poziv imaju svi gradovi, opštine i gradske opštine u Republici Srbiji.

Za učešće na projektu zainteresovane lokalne samouprave mogu se prijaviti slanjem popunjenog Obrasca za prijavu (Prilog 1 uz Javni poziv) elektronskim putem na imejl adresu: office@boljenabavke.com. Prijave je moguće poslati i poštom, na adresu:

USAID Projekat za unapređenje javnih nabavki
Terazije 8/6 sprat
11000 Beograd

Rok za slanje prijava je ponedeljak, 21. novembar 2022. godine, do 17 časova

Tekst Javnog poziva sa detaljnim opisom oblasti i mogućim mehanizmima saradnje, kriterijumima za izbor gradova i opština i načinom prijave, kao i Obrazac za prijavu dostupni su za preuzimanje na linkovima ispod.

Za sva dodatna pitanja, kontakt osobe su Miloš Mojsilović (imejl adresa: m.mojsilovic@boljenabavke.com, telefon: 062 288 142) i Miloš Živković (imejl adresa: m.zivkovic@boljenabavke.com, telefon: 064 130 0231).

TEKST JAVNOG POZIVA

PRIJAVNI FORMULAR