Vesti

Novi vebinari na temu izrade i sprovođenja plana razvoja jedinice lokalne samouprave

Stalna konferencija gradova i opština – Savez gradova i opština Srbije (SKGO) u okviru Programa EU Exchange 6, u periodu od 22. novembra – 14. decembra organizuje 4 dvodnevne akreditovane onlajn obuke (vebinara) „Izrada i sprovođenje plana razvoja jedinice lokalne samouprave“. 

Dvodnevni vebinari namenjeni su zaposlenima u jedinicama lokalne samouprave koji obavljaju poslove u vezi sa planiranjem i upravljanjem javnim politikama sa ciljem da se upoznaju sa procesom pripreme i sprovođenja Plana razvoja u skladu sa propisima koji uređuju planski sistem Republike Srbije.

Vebinari će se održati u četiri termina po sledećem rasporedu:

Za prijavu zaposlenih u JLS za učešće na onlajn obuci (vebinaru) potrebno je da se zainteresovani na gorenavedenim linkovima registruju najkasnije do petka 18. novembra 2022. godine. Za eventualna pitanja u vezi sa predstojećim vebinarima, kontakt osoba je Milica Railić (elektronska adresa milica.railic@skgo.org, ili telefon 064 870 3384). 

Vebinari se realizuju u okviru šeste faze Programa Exchange, koji finansira Evropska unija, a realizuje SKGO u saradnji sa Ministarstvom finansija i Republičkim sekretarijatom za javne politike.